Skutečný Black Friday 2022 je tu!

Na AppleGang.cz máme Skutečný Black Friday - skutečné slevy z cen, které jsme dříve uměle nezdražili. To není slib, to je postoj a přístup. Ani my sami nemáme rádi umělé slevy a tak ani našim zákazníkům nechceme servírovat nějaký "fejk friday". U nás si Skutečný Black Friday užiješ po celý listopad, tak omrkni, co za luxusní ceny a produkty jsme připravili!

Kolik produktů v Skutečném Black Friday najdu?

Protože nechceme troškařit, připravili jsme více než 190 produktů, které jsou za opravdu luxusní cenu. Nakoupit tak můžeš například kryty nebo skla za pár korun, všemožné kabílky a nabíječky za méně než 100 korun a mnoho dalších vychytávek pro Apple zařízení. Do cenové akce jsme dali i opravdu zajímavé produkty, rozhodně se nejedná o garážový výprodej smetí, které už nikdo nechce!

Od kdy do kdy u nás Skutečný Black Friday je?

Chceme dát šanci každému, takže na www.applegang.cz je Skutečný Black Friday po celý listopad, od půlnoci prvního, do půlnoci posledního. Bez výjimek a bez omezení.

V čem je háček?

Žádný hledat nemusíš! I na zlevněné produkty platí doprava zdarma pro objednávky nad 1000 kaček, i na tyto produkty je plnohodnotná záruka, jedná se vždy o nové, nerozbalené a nepoužité zboží. Žádné finty, žádné háčky.

Kde najdu jednoduše produkty ve Skutečném Black Friday?

Všechny pohromadě najdeš na TÉTO stránce. A aby procházení produktů bylo jednodušší, nezapomeň využít filtrování pro jaký iPhone, iPad či Watchky hledáš doplňky.

Přejeme ti pohodlný Skutečný Black Friday!

Tým AppleGang.cz