Paperlike - Novinka v portfoliu AppleGang.cz

Používáte iPad/iPad Pro i k profesionální tvorbě? 

Pokud ano, máme pro vás skvělou novinku, Paperlike.

V minulých měsících jste se nás celkem často dotazovali, jak se při produktivní práci na iPadu potýkáme s tím, že sklo iPadu je přirozeně kluzké a má pro profesionální použití s perem tím pádem mizivou zpětnou vazbu. Neméně často dostáváme i dotazy, jestli je lepší na tablet ochranné sklo, nebo fólie. Za nás bude (asi) vždy odpověď stejná - pokud chcete displej chránit i před rozbitím a ne jen před poškrábáním, folie zrovna moc nepomůže. Ochranné sklo se sice při pádu může rozbít, ale tímto "aktem" právě ochrání displej velmi drahé obrazovky (ano, v případě iPadu je to ještě horší, než u iPhonu). Je tedy jeho účelem aby se rozbilo, když je pád příliš velký! A toto folie prostě nemůže umět. Ta je dobrá proti poškrábání. Tečka.

Když nemáme rádi folie, proč jsme tedy zařadili Paperlike?

Ono je to vlastně jednoduché. Kdo má svoje iHračky rád, tak si kromě ochranného skla pořídí také dobrý kryt/pouzdro, aby ochránil nejcitlivější místa - tedy hrany zařízení. A pak nastupuje také ten fakt, že iPad či jeho profesionální řada - iPad Pro - má využití trochu jiné, než iPhone. Na iPadu prostě můžete dělat produktivní práci, profesionální práci. Může to být kreslení, skicování, psaní textů a určitě bychom našli mnoho dalšího využití pro efektivní práci. A v této chvíli přesně přichází na řadu něco jiného než ochranné sklo. To vám totiž dá v zásadě stejné vlastnosti jako displej - tedy maximální lesk a mizivou zpětnou vazbu pro Apple Pencil, či podobný stylus. A v tu chvíli tedy přichází na řadu folie. A my se rozhodli pro Paperlike.

A proč zrovna německý Paperlike?

Ruku na srdce. Kdo by měl být lepší, než ten, kdo tuto vychytávku před několika lety vymyslel? Ano, je pravda že v našem portfoliu už delší dobu naleznete podobné folie od čínské firmy ESR, ale to je prostě napodobenina, která není tak dobrá. A to se ESR na našem trhu řadí mezi ty nejlepší napodobeniny. Opravdu je zde vidět rozdíl a myslíme si (ověřit to nemůžeme, nemáme mikroskopy 🤫 ), že je to hlavně technologií Paperlike Nanodots, díky které jsou ve folii mikroskopické bublinky a stylus má tak přirozenější zpětnou vazbu. Víme, že český národ je cenově sensitivní, ale i po této stránce nemáme Paperliku co vytknout. Ano, konkurenční ESR i jiné značky na trhu mají sice na první pohled nižší cenu, ale Paperlike dává v balení rovnou 2 kusy folie a tím pádem je cena jedné pod pětistovkou. Když tedy shrneme naprosto nesrovnatelnou kvalitu a zážitek z používání Paperlike oproti čínským kopiím, je Paperlike jasným vítězem. A to dává smysl, proto jsme ho zařadili do portfolia.

Proč má Paperlike portfolio jen pár položek?

Je to velmi jednoduché, tato firma se specializuje jen na zlepšení produktivity a uživatelského zážitku na produktech Apple iPad. Jejich portfolio je tedy velmi úzké, ale o to profesionálnější. Nám v AppleGang.cz se takoví výrobci a jejich přístup líbí, chceme zákazníkům dodávat produkty, které mají smysl a vysokou užitnou hodnotu.

Všem profesionálním i rekreačním uživatelům iPadu přejeme hodně štastných tahů se stylusem a novou folií Paperlike 😎.

Produkty Paperlike za nejvýhodnější cenu na českém trhu naleznete ZDE