PanzerGlass - Elita v kategorii ochrany designu, za který jste zaplatili

V roce 2013 spustila dánská společnost PanzerGlass ™ výrobu svých nových a exkluzivních produktů pro ochranu displejů pro tablety a mobilní telefony. Dnes se PanzerGlass™ rozrostla na globální společnost s více než 80 zaměstnanci, která působí na 63 různých trzích.

V průběhu let se PanzerGlass ™ stal synonymem pro ochranu obrazovky mobilních zařízení. Prakticky můžeme chránit všechna vaše zařízení: notebooky, smartphony, tablety, displeje v autech a smartwatches. Dnes je PanzerGlass ™ jednou z předních značek na ochranu obrazovky na světě.

Jsme hrdí na to, že celosvětově podporujeme vývoj segmentu ochrany obrazovky. Neustále investujeme do inovací a vývoje, zatímco posloucháme potřeby našich zákazníků a spotřebitelů, abychom byli schopni zajistit pokrok a udržet si pozici jednoho z předních světových poskytovatelů vysoce kvalitních produktů pro ochranu obrazovek mobilních zařízení.

 

PanzerGlass ™ přebírá odpovědnost a hledá udržitelná řešení.
Podnikáme proto, abychom chránili nejen obrazovky i planetu.

Chráníme obrazovky i planetu. Jako globální společnost věříme, že máme odpovědnost za nalezení udržitelných řešení ve všem, co děláme. Chráníme nejen obrazovky, ale také planetu a životní prostředí. Čím méně zařízení vyhodíme kvůli rozbitým obrazovkám, tím méně zdrojů je potřeba k výrobě nových, takže negativní dopad na životní prostředí je omezený. Přidáním ochrany obrazovky do svých zařízení tak přebíráte odpovědnost za naši planetu společně s námi.

Jednou z našich nedávných iniciativ je nové a zelenější balení, které snižuje používání plastů o více než 50%. Změnili jsme pěnu EVA v našich vnitřních nosičích na zelenější alternativu a vyrobili jsme náš čisticí polštářek ze 100% kompostovatelného materiálu. V horní části balení jsme odstranili vnější plast.

Naše cesta k zelenější planetě začala před lety - pojďme pokračovat v této cestě a převzít odpovědnost společně.

Podívejte se na naše video níže a dozvíte se více o našich ekologicky udržitelných řešeních.