PanzerGlass modernizoval už tak nejlepší ochranná skla.

PanzerGlass je nyní výhodnější i lepší než kdy dříve!

Exkluzivně na www.applegang.cz nyní rozdáváme ke každému ochrannému sklu nebo krytu od špičkového dánského výrobce PanzerGlass speciální antibakteriální sprej PanzerGlass Spray Twice a Day v cestovním balení s rozprašovačem 8ml. Akce platí pro všechny produkty mimo akční nabídku Black Friday.

Apple uvedl nové iPhony 12. PanzerGlass je připraven a také přinesl 3 zásadní novinky pro všechny iPhone 12.

Před pár dny přišel nový iPhone 12 a 12 Pro na český trh a spousta z Vás jej již má doma. Nebo si to alespoň myslíme, protože téměř u všech prodejců jsou v době psaní tohoto příspěvku v podstatě již vyprodané...

Ale zpátky k naší věci. Jedna z nejdůležitějších věcí po pořízení tohoto špičkového telefonu je určitě pořízení ochranné skla a krytu. PanzerGlass přináší obě tyto důležité komponenty v designu, který podtrhne ten originální jablečný a zároveň přidává maximální ochranu. S touto novinkou však přichází i několik modernizací, o kterých se ne všude mluví. Tou první a nejzásadnější nejzásadnější je rozhodně nový typ skel, který je jednak mnohem odolnější (a to i do teď byl Panzer etalon v odolnosti skel) a to hlavně na nejnáchylnějším místě skla - tedy na hranách. Výrobce deklaruje, že odolnost hran je nyní o 100% větší, než v minulých generacích!

Druhá a také naprosto zásadní novinka je, že pro celou řadu iPhone 12 jsou nyní všechny skla i kryty již v antibakteriálním provedení! Výrobce garantuje, že antibakteriální nanovrstva vydrží minimálně 1 rok, nebo 10 000 oděrů, podle toho co přijde dřív. To rozhodně stojí za zamyšlenou... Ano, přemýšlím, jestli dřív přijde 10 000 oděrů, nebo 1 rok? Když bych to vzal matematicky - 10 000 oděrů děleno 365 dny v roce znamená něco málo přes 27 oděrů za den. Pokud tím výrobce myslí vyndání z kapsy a cesta zpět, tak si myslím že aktivní uživatel těchto 10 000 oděrů udělá dříve než za rok, ale asi ne úplně o moc.

Třetí novinkou je pak také poměrně překvapivě nižší cena u nejprodávanějšího modelu skla. S přihlédnutím na nový typ odolnějších skel a nanoúpravu, je to poměrně zvláštní, ale u "obyčejného" Antibakteriálního skla, tzv. Edge-toEdge došlo i ke snížení ceny o rovných 100 korun - pro iPhony 12 tedy stojí 899Kč, zatímco pro starší modely stojí 999Kč.

Pojďmě se podívat blíže na technickou stránku novinek od PanzerGlassu.

NOVÁ TECHNOLOGIE SKEL „MICRO FRACTURE“

Dánský výrobce ochranných skel, který již nyní byl naprostou špičkou v oblasti ochrany telefonu, představil vylepšená skla pro následující období. Nová skla s technologií Micro Fracture poznáte podle symbolu na krabičce s popisem „100% stronger“. Nová technologie je o 100% odolnější na hranách skla a minimálně 50% odolnější celkově! A to v porovnání se skly předchozí generace PanzerGlass, o levné konkurenci ani nemluvě.

NYNÍ UŽ JEN S OCHRANOU PROTI BAKTERIÍM

Všechna skla a obaly PanzerGlasss pro iPhone celé řady 12 jsou nyní navíc ve verzi Anti-bacterial, kdy je sklo potaženo speciální nano vrstvou s antibakteriální úpravou, která zničí veškeré bakterie během 24h od kontaktu s ochranným sklem nebo krytem. Garantovaná účinnost nanovrstvy je u PanzerGlass po dobu až 12 měsíců nebo 10 000 oděrů.

 „Věděli jste, že na mobilních zařízeních je mnohonásobně více bakterií než na záchodovém prkénku?

V PanzerGlass toto vědí, a proto vyvinuli, ve spolupráci s dánskou univerzitou, antibakteriální sprej speciálně určený pro drobnou elektroniku. Chraňte své zdraví pomocí antibakteriálního přípravku s nejvyšší účinností. Používejte pravidelně přípravek PanzerGlass Spray Twice a Day, protože zbavit se bakterií z displeje je takhle snadné!

Obě novinky si představíme v krátkém videu výrobce:

NABÍJENÍ MagSafe A KRYTY PRO iPhone?

Jednou ze zásadních novinek, které Apple u nových iPhone představil je magnetické a zároveň indukční nabíjení, které nazývá MagSafe. Díky této technologii se nabíječka magneticky "přicvakne" k iPhonu a nabíjí na maximum přesně v místě, kde je uvnitř telefonu cívka. Navíc k tomu Apple představil také nová pouzdra a šikovnou peněženku s odstíněním karet. Ta mi ale upřímně moc nedává smysl, protože na placení využívám Apple Pay, takže karty s sebou nosit nemusím.

Nicméně s novým MagSafe nabíjením se pojí jedna otázka - bude fungovat nabíjení i s neoriginálními kryty? Zatím neznáme plošnou odpověď, dá se však předpokládat, že u některých odolných, nebo neznačkových krytů tomu tak nebude. PanzerGlass to ale vychytal, a u jejich ClearCase i ClearCase Black Edition MagSafe funguje, jak můžete vidět na přiložené fotografii. Je toho docíleno použitím 0,7mm tenkého tvrzeného skla na zadní straně krytu. Přes toto sklo magnetický účinek neztratí na síle a pokud budete chtít využívat MagSafe nabíjení, tak není nutné kupovat velmi drahý originální Apple kryt, který má v sobě navíc poměrně diskutabilní magnetický proužek, ale můžete sáhnout po PanzerGlass ClearCase. Tento kryt je kombinací temperovaného skla s měkkými okraji a je plně průhledný. Navíc z našich zkušeností víme, že narozdíl od ostatních, ani po měsících používání nezažloutne! Pro nás v AppleGang je tak ClearCase jasná volba pro kombinaci bezdrátového nabíjení, maximální odolnosti a zachování designu, který je u nových iPhonů prostě úchvatný. A jak již bylo psáno výše, i nové kryty pro iPhone 12 jsou v antibakteriálním provedení!

>>> Celý sortiment značky PanzerGlass

>>> Kompletní sortiment prodůktů speciálně pro řadu iPhone 12