Letní výprodej je tu - slevy až 90% na Apple doplňky!

Letní období má několik specifik, které se opakují. Dovolená u moře, problém kam s dětmi když jsou 2 měsíce doma a také výprodeje před podzimní sezónou. Ano, i my v jablečném butiqu AppleGang.cz potřebujeme uvolnit místo pro nové doplňky, které přijdou po letních prázdninách a hlavně se připravit na příchod nových iPhonů řady 14. Připravili jsme tedy opravdový výprodej s opravdovými slevami a na produkty, se kterými se opravdu loučíme. Žádné falešné slevy!

Slevy i 90%? Ano!

Moc dobře víme, že sleva pár procent nikoho ze židle nezvedne. Takže jsme sáhli pořádně do vlastní kapsy a připravili pro vás slevy až 90%. Ano, zase to kouzelné slovo "až". Máte pravdu, s touhle slevou je u nás jen pár produktů, ale naprostá většina je se slevou 60-80% a to rozhodně dává smysl, co říkáte? A není to žádná falešná sleva, jak jsme si všichni museli navyknout. Tato sleva je z doporučené koncové ceny od výrobce.

Opravdu tyto produkty končí?

Ano, je to tak. Všechny produkty, které jsme zařadili do této letní výprodeje opravdu u nás končí a velká část z nich končí i u výrobců či distributorů samotných. Nicméně je tu pár značek, které jsme se rozhodli ukončit globálně, protože nám v portfoliu správně nesedí. Které to jsou? Asi bychom to neměli říkat veřejně, ale co už, je to naše rozhodnutí. Nyní tedy končíme s prodejem značek Uniq, Puro, Araree a Roar. Také doprodáváme poslední kusy od Fixedu, Forcellu či Babaco. Ale to už je věc stará půl roku.

A na co se můžete těšit za nové produkty?

Na letošní podzim toho bude opravdu hodně. Za zmínku rozhodně stojí nové značky v našem portfoliu - Nillkin, Gearlab a eSTUFF, které postupně zavádíme. Brzy k nim ještě přibyde polská značka 3mk. Nicméně největší novinkou letošního podzimu jsou intenzivně připravované novinky od naší nejoblíbenější značky Njord. Ta se letošním podzimem zdvojnásobí, protože nám dánský výrobce pro nadcházející iPhone 14 nachystal nejen svoji klasiku v podobě lososích krytů, ale také nově kryty textilní a z hovězí kůže. No je se na co těšit :-) 

Váš tým AppleGang.cz

Celou letní výprodej najdeš na tomto odkazu.