Co mají společného DC Comics, Marvel a Star Wars?

My milujeme komiksy i scifi. A co Vy? Vedete s přáteli věčné debaty, jestli je lepší Marvel nebo DC? Jestli je lepší scifi Star Wars, nebo Star Trek ? Ano, i my to děláme... Nyní Vám ale přinášíme možnost Vaši preferenci dát najevo hned na "první dobrou" a ukázat celému světu, která komiksová postava umí nejlépe ochránit Váš iPhone.

Portfolio se nyní opírá o několik motivů ze Star Wars, Supermana, Batmana a Avengers. Nenašli jste kryt, který by byl přesně podle Vaší chuti? Dejte nám vědět srkze náš Facebookový profil, nebo napište poptávku, zkusíme pro Vás vysněný kryt zajistit.

A rozhodně u nás nemusíte mít obavy, že by tyto kryty byly nějaké fejky, jedná se o originální licencované produkty! 

Náš tip na kryt ze série LICENSED

Kryt pro iPhone Darth Vader 014

Kryt je prostě nádherný a zároveň stylový. Boky a tělo je ze středně tvrdého, černého plastu o tloušťce cca 0,8-1mm, takže dokáže iPhone ochránit na maximum. Ale jeho skleněná záda s motivem Dartha Vadera, to je ta pravá pecka. Skleněná záda jsou vyrobena z temperovaného skla, aby vydržela i nějaký ten pád na tvrdou plochu, a díky kamarádovi Ondrovi víme, že něco vydrží, protože jeho iPhone má občas nechtěné letecké dny. 

Plusy:

+ design, krásná skleněná záda
+ ochrana telefonu
+ velmi jistý úchop telefonu, kryt i přes skleněná záda neklouže
+ nenaruší přirozený design telefonu

Mínusy:

- kryt by mohl být více vytažený přes displej, rozhodně doporučujeme doplnit o kvalitní sklo 3D s kulatými hranami (FIXED, nebo PanzerGlass), na základní 2D sklo, které má ostré hrany rovnou zapomeňte, je to nepřijemné na omak

 

Tímto za tým AppleGang.cz také děkujeme našemu kamarádovi Ondrovi za pečlivý test krytu i jeho nechtěné nárazové zkoušky :-) 

Na celou sérii krytů LICENSED se můžete podívat ZDE

A co připravujeme dále?

Brzy se dočkáte dalších zajímavých věcí s licencí a zajímavými značkami. Dáme Vám malou nápovědu - vztyčený kůň, roztočená vrtule, trojcípá hvězda, myšák nebo třeba žlutí fazoloví mužíčci.

#Máte se na co těšit