Náš jablečný butiq nyní najdete i na Mall.cz

Určitě jste zaznamenali, že si můžete srovnat ceny našeho zboží na nejrozšířenějších srovnávačích Zboží.cz a Heureka.cz. Cena hraje jistě při nákupech velkou roli u každého z nás a jsme rádi, že si i naši nabídku můžete porovnat.

Nastávají však situace, kdy potřebujeme v jednu chvíli nakoupit věcičky různého sortimentu. Může to být šperk pro manželku, sliz pro děti a nabíječka pro tchána či spousta jiných drobností. Nejprve vybíráme, srovnáváme a nakonec skřípeme zuby při několika platbách za jednotlivé dopravné, které může být i vyšší, než samotná hodnota kupované věci. Přesně v tomto případě je naprosto ideální navštívit internetový obchodní dům, jako je třeba MALL.cz :-)

Zaujalo Vás něco z naší nabídky a rádi nás podpoříte? Všechny naše produkty na MALL.cz vystavujeme a můžete je libovolně kombinovat s vychytávkami ostatních prodejců.

Žádná "ale" nečekejte. Ceny zboží jsou vždy stejné jako v našem e-shopu, stejně tak dostupnost, a to vše díky systémovému propojení.

Dopravné platíte pouze jednou za celou objednávku, i když je expedována z více obchodů.

Můžete využít i dalších služeb, které MALL.cz běžně nabízí, například odložení platby nebo prodloužení lhůty pro vrácení zboží.

Doufáme, že Vás tato zpráva potěšila a bude pro Vás nakupování zase o něco jednodušší a pohodlnější. Nás těší, že i náš jablečno-gangsterský butiq nyní najdete v jedné z největších nákupních galerií u nás.

Tým AppleGang.cz