Jaro je tu! Pojďme sportovat, pojďme ven!

Jaro je tu! Pojďme sportovat, pojďme do přírody!

Duben je prvním plným jarním měsícem a ikdyž si na nás počasí ještě přichystá několik aprílových žertíků, jistě už i vy těšíte na první sportovní výkony, výlety či opýkání buřtů. A protože naše oblíbené mobilní zařízení asi málokdo nechá doma, pojďme se tedy podívat na to, jak si život s mobilním zařízením při venkovních aktivitách zpříjemnit.

Mobil na kole?

Cyklista je jedním z nejoblíbenějších sportů, o tom není debat. Jak ale přichytit ideálně telefon na jízdní kolo? V našem portfoliu naleznete několik kvalitních držáků telefonu na řidítka, nebo představec řidítek. Také nezapomínejte, že pro jízdu v terénu, kdy dochází k silným vibracím je nutné mít držák s odpružením, abyste eliminovali poškození stabilizace fotoaparátu vaše chytrého telefonu (iPhone X a novější).

Držáky na kolo >

Odpružený držák na kolo >

Mobil při běhání?

Running, jogging či prostě jen běh? Ano, velmi oblíbená činnost. Ale kam do funkčního běhacího outfitu vložit telefon? Existuje několik ledvinek i pouzder na paži. U nás najdete nejen funkční, ale i designově povedené kousky.

Pouzdra na telefon pro běh >

Mobil při focení pod vodou?

Ačkoliv se novější iPhony pyšní vodotěsností IP68, z praxe víme, že jsou vodotěsné přesně do té doby, než se do nich dostane voda. To je bohužel smutný fakt, se kterým ale musíme žít a doufat, že se to v budoucnu zlepší a vodotěsnost bude stejně dobrá, jako u hodinek Apple Watch. Řešení pro focení pod vodou je ale naštěstí velmi jednoduché, existují vodotěsná pouzdra, do kterých telefon vložíte a můžete bezproblémů pod vodou fotit.

Vodotěsná pouzdra na telefon >

Digitální nomádství, aneb moderní outdoor a kemping?

Ať už jedete lyžovat na ledovec, jedete stopem napříč evropou, nebo budete chytat ryby na některém z českých říčních toků, ani tam se bez digitálních technologií asi nebudete chtít obejít. Proto máme v portfoliu širokou nabídku odolných, outdoorových produktů pro život "venku".

Outdoorové doplňky >

Užijte si pobyt venku, užijte si sport!

Váš tým AppleGang.cz