AppleGang.cz je nyní oficiální prodejce  Apple!

Více než dva roky denní píle, práce a odhodlání. A povedlo se! Stali jsme se oficiálním prodejcem produktů a zařízení značky Apple v rámci programu Distribution Partner Program. Naše portfolio jsme tak kromě příslušenství a doplňků rozšířili právě o produkty, které milujete a kvůli kterým se tu všichni potkáváme. Děkujeme za vaši podporu, bez ní by se to nepovedlo!

Tato nelehká úloha nám zabrala přesně 25 měsíců času, kdy bez okolků můžeme říci, že to byla každodenní práce na více než plný úvazek. Nyní vám s hrdostí oznamujeme, že jsme se na podzim loňského roku stali oficiálním a autorizovaným prodejcem produktů Apple. Co to pro vás znamená? Že postupně nahráváme do online nabídky všechny důležité produkty Apple, které i my sami milujeme. Najdete je samozřejmě ve správných kategoriích a všechny pohromadě také pod značkou Apple mezi ostatními prestižními výrobci příslušenství a doplňků. 

A proč koupit  Apple u nás?

Jsme autorizovaným partnerem Apple pro český trh, u nás se nemusíte bát žádných rizik spojených s šedým dovozem, problémy se zárukou, nebo jakékoliv jiné trampoty spojené s neoficiální prodejní sítí. U nás naleznete pouze originální produkty Apple pocházející z oficiální české distribuce, tím pádem je na všechny produkty Apple je poskytována přímo výrobcem tovární záruka 24 měsíců pro koncové zákazníky a 12 měsíců pro firmy. Pokud budete zařízení potřebovat reklamovat, či využít servisní podporu, se zařízeními od nás se vždy můžete obrátit přímo na výrobce a jeho servisní síť i podporu.

Máte zájem o nákup více zařízení? 

Pokud, například do vaší firmy, hodláte nakoupovat více zařízení Apple, rádi vám připravíme speciální nabídku na míru přímo pro vás či vaší firmu. Stejně tak vám profesionálně poradíme s výběrem vhodného příslušenství, které bude fungovat jak má, bude kompatibilní a budete z něj mít radost. Pro stálé odběratele umíme nabídnout rámcové speciální ceny jak na produkty Apple, tak veškeré příslušenství. 

Děkujeme za vaši podporu a věříme, že se staneme spolehlivým partnerem pro vás nejen s příslušenstvím a doplňky pro Apple zařízení, ale i v oblasti dodávek právě těchto zařízení kalifornského výrobce.

Váš tým AppleGang.cz

Všechny produkty  Apple najdeš na tomto odkazu.